Scroll Top
Kerklaan 15, 4944 VA Raamsdonk

Bedrijf

Over ons

Wij zijn de drijvende kracht achter De Aardappelhut: Diny en Ard-Jan Oomen met hun zoons Stefan en Martijn. Samen runnen we een akkerbouw- en loonbedrijf in Raamsdonk en Dussen. Uiteraard met hulp van onze fantastische medewerkers! Al vanaf 1930 is de familie Oomen actief met een landbouwbedrijf in Raamsdonk en omgeving. Vanaf de jaren 60 is de focus steeds meer op de teelt van aardappelen, uien en andere gewassen komen te liggen. Inmiddels helpen Martijn en Stefan ook mee op het bedrijf. Zo wordt het boerenvakmanschap aan de derde generatie binnen onze familie overgedragen. Boer ben je niet voor even, maar voor je hele leven. We doen er alles aan om ons bedrijf en onze grond zo goed mogelijk aan de volgende generatie over te dragen. Dat kan alleen door gezond en verantwoord te telen.

fam. Oomen

Huisverkoop

Naast het leveren aan grote afnemers, zoals supermarkten en frietfabrieken, zijn we in 2019 begonnen met de huisverkoop van onze producten. We kregen veel positieve reacties van klanten, wat ons aanmoedigde om een volgende stap te zetten. De Aardappelhut groeide uit zijn jasje en kreeg een nieuwe vaste plek in onze karakteristieke boerderij. Hier kun je niet alleen de verschillende soorten aardappelen, uien en friet bekijken en kopen maar, ook meer leren over waar jouw voedsel vandaan komt. We staan altijd klaar om meer te vertellen over onze passie, onze producten en waarom juist die het allerlekkerste zijn.

Ontwikkeling

De Aardappelhut is constant in ontwikkeling en dat merk je. Regelmatig voegen we nieuwe producten en rassen toe aan ons assortiment. Ook worden leuke acties georganiseerd. Houd onze sociale media kanalen en website dus goed in de gaten!

×